Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.
Thuis ProductenBusbar Toebehoren

Hoge Zelfklevende Busbar Temperatuur het Toenemen Indicatorsticker op Busbar Verbinding

China Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. certificaten
China Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. certificaten
Wij hadden mylar het vormen zich machine van Kiande. Uitstekend in productie en zeer gemakkelijk om controlebord te begrijpen.

—— Muhammad adeel

Kiande bepaalt na de dienst altijd wanneer vereist!

—— Virendra

Beste Wendy, Goede dag… Ik ben zeer dankbaar voor uw constante en snelle aandacht aan alles die ons betreft En ik denk dat wegens uw samenwerking dit één van de beste bedrijven is die wij behandelen.

—— helal

Ik ben online Chatten Nu

Hoge Zelfklevende Busbar Temperatuur het Toenemen Indicatorsticker op Busbar Verbinding

High Adhesive Busbar Temperature Rising Indicator sticker On Busbar Joint
High Adhesive Busbar Temperature Rising Indicator sticker On Busbar Joint

Grote Afbeelding :  Hoge Zelfklevende Busbar Temperatuur het Toenemen Indicatorsticker op Busbar Verbinding

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Kiande
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Kd-WSBT
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000piece
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Kartondoos
Levertijd: 10days
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 10set/maand
Gedetailleerde productomschrijving
mateiral: Pvc Fucntion: De controle van de temperatuur
Merk: Kiande Certificering: ISO9001
Model: Kd-WSBT Levensduur: 4 jaar
Hoog licht:

Busbar Toenemende de Indicator van de Temperatuur het Toenemende Indicator ure Plakken

,

Busbar Gezamenlijke Temperatuursticker

,

Hoge Zelfklevende Busbar Temperatuursticker

Busbar Temperatuur het Toenemende Indicator Plakken op Busbar Verbinding

Eigenschappen:

 • Eenvoudig ontwerp (groot wijzend op gebied, PSA, geen batterijen of andere bewegende delen): de verenigbare, betrouwbare, rendabele oplossing kan door om het even welke werknemer worden geïnstalleerd en worden gecontroleerd met minimale vereiste opleiding
 • Sterke kleefstof voor om het even welke oppervlakte: één oplossing voor diverse toepassingen vermindert het bestel-, inventaris en procesingewikkeldheid
 • Pro-actief en op basis van goede informatie besluit die - maken: de visuele die indicatoren op de bedrijven van de productenhulp worden toegepast verzekeren hun producten binnen aanvaardbare variatie, onder aangewezen exploitatievoorwaarden en binnen specificatie worden vervaardigd
 • Geen noodzakelijke macht: staat materiaal en/of product toe altijd en overal controlerend
 • Grote temperatuurwaaier: is op toepassingen van toepassing die temperatuur controle tussen 0 en 80°C vereisen
 • Vereenvoudigde SKU-strategie: de veelzijdigheid in het productontwerp wordt gebouwd stroomlijnt assortimentbeheer aangezien het tot het opdracht geven tot en het voorspellen behoort, die het potentieel uit van een voorraad verminderen die op tijd de verwachtingen die van de klantenlevering negatief zou beïnvloeden
 • Steunt een cultuur concentreerde zich op veiligheid: de individuen kunnen de oppervlaktetemperatuur zien voorafgaand aan het naderen van een potentieel onveilige situatie, die tot een geïnformeerde en wenselijkere werkplaats voor bestaande werknemers en potentiële rekruten leiden

Hoge Zelfklevende Busbar Temperatuur het Toenemen Indicatorsticker op Busbar Verbinding 0

Toepassingen:

 • Voedsel en drank: vervoer en opslag van temperatuur-gevoelige producten, ovens en/of waterverwarmers in de installaties van de voedselverwerking
 • Laboratorium: het toezicht van de wieg tot het graf op temperatuur kritieke specimens
 • Huishoudapparaten: ijskasten, ovens, oven, HVAC, AV, wasmachine/droger, waterverwarmers, pompen
 • Ruimte, defensie, massadoorgang: algemeen onderhoud, reparatie, revisie, verrichtingen, opslag, het verschepen
 • De procesindustrieën: productieinstallaties en veiligheid in de werkplaats
 • Industriële markten: wijs op temperatuur alvorens om naderbij te komen te handhaven/de dienstmachines, elektrische motoren, dieselmotoren, stoompijpen, ovens, pompen, generators

Busbar Trunking het Systeem is is een systeem om stroom koper of aluminiumbusbar met geschikte bijlagen met behulp van en goede hoeveelheid die bescherming te verdelen om de kabels te verhinderen beschadigde wegens buitenlandse organismen te krijgen.

 

Busbars nu worden onvervangbaar eenvoudig wegens de gemak en veiligheidsfactor. Terwijl het gebruiken van traditionele die kabels, zijn de kosten om te telegraferen en trunking en de tijd voor installatie wordt gevergd ook veel hoger dan busbars.

 

Het installeren van busbars over conventionele aanleg van kabelnetten heeft een waaier van voordelen wat waarvan hieronder worden vermeld:

 

Ontwerp: Busbars hebben een compact ontwerp waardoor de samengeperste vlakke leiders door de bijlage kunnen overgaan. wegens de compacte ontwerpen, busbars vereis kleinere ruimte dan traditionele aanleg van kabelnettensystemen en dit is een belangrijk voordeel wanneer duizenden ampères van elektriciteit moeten worden overgebracht.

 

Hitteabsorptie: Aangezien het ontwerp compact is en een metaalomhulsel met duidelijk omlijnde oppervlakte heeft, kunnen busbars geproduceerde hitte absorberen terwijl transmissies en distributie van elektriciteit in de muren van de bijlage. Het systeem om te koelen is veel beter dan traditioneel aanleg van kabelnettensysteem.

 

Flexibiliteit: Busbars zijn flexibeler in aard in vergelijking met kabels in de betekenis dat het in om het even welk soort structuur met om het even welke configuratie kan worden gebruikt. Zij zijn gemakkelijk modifiable en vandaar kan de toevoeging van een extra ruimte of de bouw gemakkelijk worden gedaan. Busbars kunnen ook zonder veel van kapitaalinvesteringen worden opnieuw gevestigd.

 

Kostenbesparingen: Busbars kunnen gemakkelijk worden opgezet dan een kabel en loopt kleinere kosten van installatie op dan traditionele kabels. Zij kunnen ook in een kleinere tijd worden opgezet dan traditionele kabels.

 

Betere Weerstand: Busbars hebben stijve ontwerpelementen en heeft vandaar betere weerstand dan kabels, vooral in het geval van kortsluitingen. Busbars hebben een minimumafstand tussen de leiders die op zijn beurt de inductie van weerstand vermindert. Busbars hebben ook dun en een lek band dat in optimale distributie met dichtheid van stroom helpt en op zijn beurt weerstand vermindert. wegens lagere niveaus met dichtheid, voltageverlies is veel lager dan kabels voor dezelfde lengte.

 

Verminderd Verlies van Energie: Busbars hebben lagere weerstand dan kabels. Vandaar is het verlies van energie toe te schrijven aan transmissie en distributie lager in Busbars. Busbars hebben ook de beperkte groei van reactieve bevoegdheid te werken vergeleken bij kabelsystemen.

Contactgegevens
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Tina

Tel.: +8618115561910

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)