Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.
Thuis

Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.

China Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. certificaten
China Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. certificaten
Wij hadden mylar het vormen zich machine van Kiande. Uitstekend in productie en zeer gemakkelijk om controlebord te begrijpen.

—— Muhammad adeel

Kiande bepaalt na de dienst altijd wanneer vereist!

—— Virendra

Beste Wendy, Goede dag… Ik ben zeer dankbaar voor uw constante en snelle aandacht aan alles die ons betreft En ik denk dat wegens uw samenwerking dit één van de beste bedrijven is die wij behandelen.

—— helal

Ik ben online Chatten Nu

Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd. Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.
Slogen van Kiande Lever Goederen Fabriek fabriek2 fabriek2 fabriek2 fabriek2 Fabriek
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Kiande
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 50 Million-60 Million
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Is Elektrisch Co. van Suzhoukiande, Ltd een uitvoerige wetenschappelijke onderneming gespecialiseerd in intelligente productie en gegevensanalyse voor elektriciteit productiegebied. Wordt het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Suzhou (Paradise ter wereld) en het verwerkende centrum is in Zhen Jiang (Chinees elektriciteitseiland). Het omvat R&D-afdeling, ontwerpdienst, productiedienst, verkoopdienst en de na-dienstdienst die verbetert om betere programma's voor productieefficiency, kwaliteit, kosten en gegevens te verstrekken.

 

Gespecialiseerd in de productie van en het aanpassen van busbar productiemachines met inbegrip van manualproductionlijn, hadden de halfautomatische productielijn, de automatische productielijn, de handinspectiemachine, de automatische inspectiemachine, de automatische verpakkingsmachine, de automatische mylar film machine vormen, de automatische mylar film machine scheuren, de band windende machine, de automatische mylar verpakkende machine, de machine van de profielverwerking, busbar machine van de leider de multifunctionele verwerking, de digitale busbar ponsenmachine, het gezamenlijke de verwerkingscentrum van de verbindingsbar, de lassenrobot, elleboogbusbar de productiemachine, NC-de positieinrichting en andere machines die op busbar verwerking betrekking.

 

 

 

Contactgegevens
Suzhou Kiande Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. Tina

Tel.: +8618115561910

Fax: 86-512-62761477-807

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)